SEO Üzerine Yapılan Tartışmalar

Dün Yazdığım yazı üzerine yapılan yorumların bazılarını olduğu gibi aşağıda paylaşıyorum.

seo tartışmaları

1. Makaleyi bitirdikten sonra kontrol ettim. Test sonucu yüzde 100 özgün makale. aslında anlatmaya çalıştığım şey tam olarak bu. eğer içeriğiniz özgün ise özgün bir makale siteniz için çok büyük fayda sağlar.
Aksi takdirde kopya içerik daha önce kullanıldığı için hem sitenize zarar veriri hem de yapacağınız Seo çalışmasının sıralaması düşer.

2. Hocam çok teşşekür ederim kendi adıma :) gerçekten çok faydalı bilgiler vermişsiniz. Ben de Seo danışmanıyım. Çok fazla teknik konularda yoğunlaşıyoruz. Zaten makale özgün olduğunda Seo eklentileri doğal olarak yüksek puan veriyor. bence kimsienin üzerinde durmadığı konuya harika bir giriş yaptınız. kolay gelsin hocam.

3. Benim inşaat sitem var makale yazdırmak istiyorum tavsiye edeceğiniz biri varsa mutluluk duyarım

4. Kesinlikle katılıyorum size hocam. bir şunu eklemek istiyorum: forum sayfalarında güya kendini uzman olarak tanıtan kişiler tarafından öyle yorumlar yapılıyor ki insan hayret ediyor gerçekten. İngilizce bilmeden Seo yapılmıyor diyeni mi dersiniz yazılım olmadan denemeyin bile diyeni mi dersiniz. Sadece negatif algı yapıyorlar. sonra da 1.5 liraya makale yazanlar çıkınca da bozuluyorlar :)

5. Arkadaşlar siz önünüze bakın. Kimseyi dinlemeyin. Seo çalışmalarınızı değerlendiren arama motorlarıdır bu kişiler değil. ben bu siteye aynı zaman da Seo yapacağım demiştim. bakalım onlar mı haklı yoksa tamamen özgün olan bizler mi? 5 ay sonra görüşelim :)

6. Selam:) uygun fiyata özgün makale yazıyorum hocam. Referanslarım da mevcuttur. İsteyen olursa memnuniyetle yardımcı olurum

7. Sanırım mesajımı görmediniz Seda hanım. tamam sizinle iletişime geçelim.

8. Şu seo olayını benim hukuk literatüründe açıklarsanız nasıl anlatırsınız merak ettim?

9. Hocam izninizle ben cevap veriyorum. "Mahkeme`nin hukuka aykırı verdiği karar bozuldu!" direkt 1. sayfanın 1. sırasında çıkarsınız Hakim bey :)

10. Bravo çaylak, hukuka uygun cevap verdin!

11. Seo, da özgün makale tabi ki önemlidir ama diğer parametreler de göz ardı edilmemelidir. ayrıca olay öyle toz pembe değil hocam. umut verip milleti sokuyorsunuz bu işe sonra da kalite düşüyor. haklı olarak tepki veririz tabi ki

12. Fenomene cevabımdır: serbest piyasa koşulları var ülkemizde herkes Seo yapabilir. Başarılı olan devam eder anlamayan da kenara çekilir. hocamın da makalede verdiği mağaza örneğinde olduğu gibi zaten bilmeyen gider. kasmayın kendinizi bu kadar!

13.Aferin çekirge. Daha 1. sıçramada başarılısın. bravo devam et 😊

14.e-ticaret siteme Seo yaptırmak istiyorum sn. Aytaç bey. ilgileniyor musunuz? bir sürü yer ile çalıştım. çok ciddi para harcadım ama satış yapamıyorum. Sitem de sıralamaya girmedi. Ama Seo işini verdiğim kişiler "sizi 1. sayfa 1. sıraya çıkarırız dediler ama ortada bir şey yok. Madem sıraya sokamıyorsunuz neden bu vaadi verdiniz? diyorum ses seda yok! bana dönüş yapar mısınız

15.Merhaba. Mağduriyetiniz için üzüldüm. e-Ticaret sitelerine Seo yapmak gerçekten çok zor ve kimseye bırakın 1. sırayı 1. sayfa sözü dahi veremem! Öncelikle şunu belirtmekte fayda var: Çok güçlü rakiplerin olduğu bir sektörde satış yapıyorsunuz. doğru hedef kitlesini belirlemeniz ve ürünlerinizi çeşitlendirmeniz gerekmektedir. ayrıca çok fazla ürüne Seo yapmak yerine istatistik verilerinin analizi sonucunda belirleyeceğiniz ürünlere Seo yaptırmanız daha doğru olur diye düşünüyorum. e-Ticaret sektörü kolay bir sektör değil ama doğru adımların sizi sonuca götürmenizden şüphem yok. ancak talebinize olumlu yanıt veremeyeceğim için üzgünüm!

 

2 yorum

  1. ben de katılmak isterdim ama sanırım kaçırdım hocam :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonraki yazıda bol bol muhalefet yaparsın :)

      Sil
seo.ekipanaliz.com