Seo`da Tanıtım Makalesi

Seo`ya başlarken teknik bilgiye çok fazla girmeyeceğimi belirtmiş, birçok eklentinin Seo uyumlu olduğunu belirtmiştim. cPanel kısmındaki yapılan çalışmalar için kodlama bilgisine ihtiyaç yoktur. Biraz karıştırırsanız kolayca öğrenebileceğiniz eklentiler ve temalar var. Ayarlar bölümünden istediğiniz her türlü düzenlemeyi kolayca yapabilirsiniz.

Şimdi konumuza dönelim. Bir sektör belirleyelim. Bu sektörde bir firma olsun. Firmanın belli ürünleri var ve bunların satışını yapacak. O halde başlayalım: İnşaat Danışmanlık Hizmetleri firması İstanbul başta olmak üzere faaliyetlerini geniş alanda sürdürsün. Faaliyet alanları içerisinde otel inşaatları, bina inşaatları, iç dekorasyon, dış dekorasyon, boya işleri, dış cephe işleri ve alçı sıva olsun.

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri sahibi Aytaç Bey sizinle iletişime geçti ve sizden bir site isteyip, yukarıdaki bilgileri sizinle paylaşsın diyelim. Aytaç Bey, sektör çok geniş olduğu için özellikle alçı sıva alanında Seo çalışmasını istedi. Arama motorlarında alçı sıva aratıldığında en azından 1. sayfada çıkmak istediğini belirtti ve anlaşmayı imzaladı.

tanıtım makalesi

 
Bundan sonraki süreçte bütün Seo analizini bu makalede yazacağım sıraya göre yapacağım. Makale bitikten sonra siteye ekleme vs. başlıklarında aynı makale üzerinden bütün süreci anlatacağım.

Alçı Sıva Bizim İşimiz!

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri firması uzun yıllardır alçı sıva işinde sektörde öncü hizmet veren firmalardan biridir. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve teknolojik ilerlemeleri yakından takip eden firma, deneyimli ekipleri yetiştirmiş ve teknik ekipmanlarını da sürekli olarak yenilemiştir. İnsan emeğinin yerinin daha fazla makinelerin aldığı günümüzde, bu dönüşümün farkında olan ve zamanında gerekli çalışmalarını yapan firma sektörde büyümeye devam ediyor. İnsan hayatının kutsallığına olan saygı gereği, bütün ekiplerin eğitim sürecini yakından takip eder ve sertifikasız eleman çalıştırmaz. Bütün çalışanlarının özlük haklarını ilgili kanun hükmüne göre düzenler ve aksatmadan çalışanlar adına açılan banka hesaplarına aktarır.

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri firması alçı sıva alanında sektörün en iyisi olmak için yola çıkmış bir firmadır. Sektöre İstanbul`da giriş yapan firma, zamanla Türkiye geneline yayılmış ve başta Almanya olmak üzere 20`ye yakın ülkede büyük projeler yapmaktadır. Kurulduğu ilk günde hedefini sektörün bir numarası olarak belirleyen firma, şimdiden büyük başarılar elde ederek, dünya çapında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 

Alçı Sıva Ekipleri

Makine Sıva Alçısı Ekibi

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri firması alçı sıva ekipleri konusunda en az 10 yıl deneyimli ekipler çalıştırmaktadır. Ekipler genellikle 6 kişiden oluşmakla birlikte işin yoğunluğuna göre bu sayı artabilmektedir. Ekiplerimiz özellikle Makine Sıva Alçısı yapmaktadır. Böylece alçının kalitesinin düşmesi önlenmiş olmakla birlikte, yapılan işi daha kısa sürede yapma imkanı sağlanmaktadır. Her bir ekibin başında alanında iki tane usta ve ekibi çalışmaktadır. Talep edilen işe göre ekip sayısı artırılır. 

Saten Alçı Ekibi

Saten Alçı Ekibi, iç mekanlarda makine ve el ile uygulama yaparak son katlardaki zemin düzeltme alçı işlemini yapar.

Kartonpiyer Alçı Ekibi

Bu ekibin uzmanlık alanı iç mekan tavan ve sütun dekorasyonlarında uygulama yapmaktır. Genellikle kartonpiyer onarılmasında ve uygulamasında kullanılan bir alçı çeşididir. 

Ders Dolgusu Alçısı Ekibi

Derz Dolgusu Alçı Ekibi, alçıpanların birleşim yerlerinde oluşan boşlukları derz boşluklarını doldurur.

Sıva Alçısı Ekibi

Makine Sıva Alçısı ekiplerinin çoğalması ve uzmanlaşmasıyla eskisi kadar olmasa da binanın yapısına göre başvurulan uygulamadır.

Neden Alçı Sıva?

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri firması alçı sıva alanında dünyanın birçok yerindeki uygulamayı incelemiş ve gelecekte inşaat sektöründe alçının öneminin artacağını öngörmüştür. Uzun yıllardır bu alanda uzmanlaşmak için ekipler oluşturmuş, alçı sıva eğitimleri vermiş ve sektörün en önde gelen firmaları arasında yerini almıştır. Alçının faydaları konusunda yapılan analizlerin bir kısmını aşağıda paylaşıyoruz:

Alçı çatlağı önler, beton gibi değildir, boyut değiştirmez.

Alçı beton gibi çevre kirliliği oluşturmaz ve kullanımı daha kolaydır.

Birim ağırlığı uygulandığı bölgeye göre değiştirilebilir.

Yangına dayanıklı olduğu için binanın güvenliğine katkı sağlar.

Ağırlığı ayarlanabildiği için binanın uzun ömürlü olmasında olumlu etkisi olur.

Yapısı nedeniyle ısı yalıtımına yardımcı olur.

Kullanılan Ekipmanlar

Alçı makinesi

Mastar

Eldiven

Kılet

Sünger

Gibi malzemelerden oluşmaktadır. 

İnşaat Danışmanlık Hizmetleri başta alçı sıva olmak üzere otel inşaatları, bina inşaatları, iç dekorasyon, dış dekorasyon, boya işleri, dış cephe işleri konusunda oldukça başarılı projeler bitirmiş olup ulusal ve uluslararası birçok ödül almıştır. Siz de İnşaat Danışmanlık Hizmetleri firmasından hizmet almak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz firma merkezini ziyaret edebilir ve firmanın bitirmiş olduğu projeler hakkında bilgi alabilirsiniz. 

6 yorum

  1. mrb. harika bir yazı. ben de Seo hizmeti almak istiyorum. fiyat konusunda sizinle görüşmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. para vereyim beni 1. sıraya çıkar gardaş. hele sen bu işlerden anlayan birine benziyorsun.

    YanıtlaSil
  3. ben ekonomistim. para ver seni uçurayım

    YanıtlaSil
  4. baktım ortalık karışık. geleyim dedim. konu nedir. cerrahi bir operasyon mu gerekiyor:)

    YanıtlaSil
  5. kimseye para vermeyin ben sizi uçururum

    YanıtlaSil
  6. yine mi geldiniz siz? benim sitemi manipüle etmeyin kardeşim. müşterilerim sizi görünce iş yapmayacaklar benimle.

    YanıtlaSil
seo.ekipanaliz.com